Spa för en dag eller kvällsevent
Lämpligt för grupper, organisationer, småföretag och ledningsgrupper som vill uppleva något annorlunda och avslappnande tillsammans. För er som vill fira något speciellt med familj eller vänner i en skön, privat och exklusiv miljö.

Fullt utrustat konferensrum för 8–12 personer med projektor och wi-fi. Japansk sittning för 6 personer.

Tvaga sig sittande på japanskt vis, eller duscha i ljussatt vatten innan poolen välkomnar med det 33 grader varma så gott som klorfritt vatten, som renas genom ett specialfilter. Poolbelysningen växlar mellan olika färger. Med en jetstråle kan man få skön nack- och ryggmassage. Genom undervattenshögtalare ljuder valarnas och delfinernas sång. Ångbastun njuts som alltid bäst tillsammans med en kall dryck.

Vi erbjuder även vedeldad badtunna utomhus som värms till cirka 38–40 grader – perfekt på vintern, men lika härligt en ljus sommarkväll. Vi erbjuder också en grillkåta med plats för 10–12 personer. Olika typer av massage kan förmedlas. Små handdukar (att sitta på i bastun eller ha på huvudet när det är kallt ute) ingår, badhanddukar finns att hyra.

Vi ber er vara på plats cirka 5–10 minuter före bokad tid. Gäster kan ta med egen mat och dryck. Vi förmedlar gärna kontakter för catering.

Prislista för företag

Spakväll för upp till 12 personer
Vardagar 18.00–22.00, helger 17.00-21.00
2 200 kr
Halvdagskonferens med spakväll: 13.00–22.00 5 500 kr
Uppvärmd badtunna (tillval) 1 500 kr
Grillkåta för grillning och samvaro innan spa (tillval)
Vi förbereder elden så att ni bara kan börja grilla (ankomsttid enligt överenskommelse)
600 kr
Hyra av badhandduk ingår
Massage, förmedlas på begäran
Pris enligt överenskommelse med massör

Moms tillkommer. Betalning kontant, med kort eller Swish vid ankomst eller mot faktura i förskott. Avbokning eller ombokning måste ske senast 24 timmar innan besöket.

Boka er vistelse via Siljan Turism eller skicka en bokningsförfrågan direkt till oss.

Kommentarer inaktiverade.